Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

06-03-2023 09:08
Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Tek Fırında Üç Pişirme Seçeneği

Ticari bir mutfak kombi fırını, tek bir cihazda üç farklı pişirme seçeneği arasından seçim yapmanızı sağlar:

Buharlı Pişirme

Konveksiyon (kuru ısı) Pişirme

Kombin Pişirme (buhar ve konveksiyon karışımı)

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Buharlı Pişirme

Bu seçenek için kombi fırının içinde bulunan buhar jeneratörüne ihtiyaç duyulur. Bu jeneratör sayesinde çok kuvvetli buhar oluşturularak pişirme kabinine buhar gönderilir. Ayrı ayrı kaynatılabilecek veya buharda pişirilebilecek malzemeleri pişirmek için idealdir.  Kombi buharlı pişiriciler' özellikle et, tavuk ve balık pişirmek için en iyisidir. Geleneksel fırınlarda küçülüp kuruyabilen ve pişen ürünün gramajını kaybedersiniz. Buharlı pişirme sayesinde pişen ürün daha lezzetli, gramaj olarak en hassas kayıp ve suyunu kaybetmeden servis yapabileceğiniz bir bileşen. Sebzeleri kaynar su yerine buharda pişirerek, besin değerlerini ve doğal renklerini daha fazla korumalarını sağlayabilirsiniz.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Konveksiyonlu Pişirme

Bu kombi fırın fonksiyonu seçildiğinde, kuru ısı, tıpkı evinizdeki evdeki fırınınıza aşina olabileceğiniz gibi, kuru hava fırının etrafında dolaştırılır. Bu yöntem, ekmekler, pizzalar ve hamur işleri dahil olmak üzere her türlü yemeği bitirmek veya pişirme işleminin başında etleri kızartmak için mükemmeldir.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Kombinasyon Pişirme

Bu, yüksek hacimli pişirme için 'her iki dünyanın en iyisine' sahip olmanızı sağlar ve kombi fırınları mevcut diğer tüm yemek pişirme ekipmanlarından ayıran şeydir. Hem kuru ısı hem de buhar birlikte kullanılır ve otomatik mod, pişirdiğiniz yiyecekler için doğru nem seviyelerini sağlar. Bu, yanmış kenarlar veya büzülme riski olmadan daha yüksek, "daha nemli" sıcaklıklarda daha kısa sürede pişirebileceğiniz anlamına gelir.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Bir Bakışta Kombi Fırın Özellikleri

Mükemmel iklim kontrolü

Standart bir fırına göre %30 daha verimli

%30 daha fazla kapasite

Otomatik kendi kendini temizleme sistemi

Bazı kombi fırınlarda programlama özelliği

Harici buhar jeneratörü

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Favori Kombi Fırın Fonksiyonları

En kullanışlı kombi fırın özelliği iklim kontrolüdür. Bu, kombinin icat edilmesinin başlıca nedeni olan nem seviyelerinin ayarlanabilmesidir. Buharla pişirme yoluyla iklim kontrolünün kullanılması, buharın yiyeceklere geleneksel bir fırına göre daha hızlı nüfuz etmesi ve yiyecekleri daha iyi durumda bırakması nedeniyle daha hızlı pişirme süreleri sağlar. Bu, kuru gıda veya daha da kötüsü yanma olasılığını en aza indirir.

Enerji tasarruflu kullanım sağlayan otomatik bir temizleme sistemi bulunur birçok kombi fırında, bu  işlevinden de yararlanabilirsiniz. Birçok kombi fırın içinde kendi temizleme tableti çıkmaktadır ve bu tableti cihazı satın aldığınız mağazadan veya yetkili servislerden temin edebilirsiniz.

Web sitemizde kombi fırın modellerini inceleyebilirsiniz.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Et

Geleneksel kavurma sırasında, ürünün tüm doğal nemi etkili bir şekilde kuruduğundan, bir parça et ağırlığının üçte birine kadar kaybolabilir. Fırında hafif bir buhar akışına sahip olmak, büzülmeyi ve kilo kaybını en aza indirerek müşterilerinizin veya sakinlerinizin daha hassas ve "dolgun" bir bağlantının keyfini çıkarmasını sağlar.

3 kg'lık bir tavuğun uygun nem miktarıyla doğru ayarlanmış bir kombi fırında pişirilmesi geleneksel olarak yaklaşık 2 saat sürer, bu süre yaklaşık 45 dakikaya düşer. İklim kontrolü özelliği, her türlü ürünü tek seferde (kavrulmuş sebze, patates ve etin birlikte) pişirilmesini sağlar.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Balık

Buharda pişirme, balık yemeklerini pişirmek için çok uygundur, çünkü minimum çekme ek faydası ile hassas lezzetin ve temel besin maddelerinin korunmasına yardımcı olacaktır. Buhar jeneratörü, ürünün kurumayacağı ve kırılmayacağı anlamına gelir. Yenilikçi teknoloji, fırının pişirdiğiniz yemek için tam olarak ne kadar buhar enjekte edeceğini bildiği anlamına gelir.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Sebze

Geleneksel bir fırında olduğu gibi dışı gevrek ve buharlı pişiricide olduğu gibi içi sulu olan kızartmalar elde edersiniz. Fırın dolabının ortamı, pişirilene göre ayarlanabildiğinden, her türlü farklı yemeği mükemmel bir şekilde hazırlayabilirler. Kavurma, fırınlama, haşlama, ızgara…aklınıza ne geliyorsa çorba haricinde kombi fırın sizin için hepsini en lezzetli şekilde yapar.

Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız?

Bu yazımızda sizlere Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız? sorusuna cevap vermeye çalıştık. Siz de Neden Kombi Fırın Satın Almalısınız? diye soruyorsanız. Sitemizden ilgili ürünleri inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.